Vi har åpnet for bestillinger til selskap i 2025

  • 1000+ leietakere

  • Vi leverer i hele Sør-Norge

  • Skreddersydde løsninger

  • Vi er ansvarsforsikret

Halloween - Klar for en skummel fest?

Halloween - Klar for en skummel fest?

Halloween er en tid for skumle festligheter, og for å gjøre feiringen virkelig minneverdig, er det viktig å ha det rette utstyret. Her er noen gode grunner til å leie stoler, bord, dekorasjoner, lyskastere og lydutstyr fra Berg Event:

  1. Komfortable stoler og bord
    Når du samler venner og familie for en Halloween-fest, er komfort viktig. Vi tilbyr stilige og funksjonelle stoler og bord som gjør det enkelt for gjestene å nyte mat, drikke og moro.

  2. Atmosfærisk dekorasjon
    Skap en ekte Halloween-stemning med vårt utvalg av dekorasjoner. Fra spøkelsesaktige lys til gresskar og skumle bannere, har vi alt du trenger for å transformere lokalet til et skummelt tilfluktssted.

  3. Lyskastere for skumle effekter
    Lyskasterne våre gir mulighet for spennende lyssetting. Med farget lys og effekter kan du skape en mystisk atmosfære som setter tonen for kvelden. Tenk deg skygger som danser på veggene – perfekt for en Halloween-fest!

  4. Lydutstyr for den rette stemningen
    Musikk er avgjørende for å skape feststemning. Med vårt lydutstyr kan du spille alt fra skumle lydeffekter til festlige Halloween-låter som får gjestene til å danse og le.

  5. Enkel planlegging
    Ved å leie fra Berg Event slipper du å bekymre deg for oppsett og nedrigging. Vi hjelper deg med å sørge for at alt er klart til den store dagen, slik at du kan fokusere på å ha det moro!

Å leie stoler, bord, dekorasjoner, lyskastere og lydutstyr fra Berg Event gir deg muligheten til å skape en Halloween-feiring som både er komfortabel og skummel. Gjør deg klar for en uforglemmelig kveld fylt med latter, skrekk og moro! Ta kontakt med oss i dag for å sikre at din Halloween-fest blir en suksess!